Ден на будителите

01
ноем.2019

Средно училище „Христо Смирненски”, Стара Загора отбеляза  1.ХІ - Ден на народните будители с голямо училищно тържество. Ученици и учители споделиха празника с родителите на талантливите деца в залата на „Етносвят България”.
Публиката възнагради всички участници с бурни аплодисменти.
Гости на това вълнуващо събитие бяха Галина Краева и Стоянка Колева – представители на Община Стара Загора, отдел Образование и Ярослав Фогл – директор на Фондация „Дон Боско България”.
Събитието е част от дейностите по НП „Заедно за всяко дете“ , Модул 2. "Добри практики за взаимодействие с родителите на институциите от предучилищното и училищното образование". Стремежът е да се приобщят  родителите към училищния живот, да видят как децата им се учат и забавляват едновременно.

Училищни тържества

03
юни2019

Поредица от училищни тържества се проведоха в СУ „Христо Смирненски“, гр. Стара Загора. Всички те минаха под наслов „Детство мое“ и „Ваканция здравей“.
С много ентусиазъм и желание се включиха  малки и големи ученици.
В навечерието на 1 юни в продължение на един час децата пяха училищни и ромски песни, танцуваха рап, брейк  и  хип-хоп. Най-артистичните изпълниха различни хумористични сценки. Много атрактивни бяха танцовите изпълнения на децата от подготвителните групи и първи клас. Не им отстъпваха и техните по-големи каки и батковци.
На 03.06.2019 г. Празникът на буквите събра заедно учениците от 1„а“ и „б“ клас,  класните им ръководители госпожа Горанова и госпожа Желязкова, и родителите на първолаците, които наблюдаваха с много трепет и вълнение, представената от техните деца драматизация на приказката „Горското училище” от Атанас Цанков.
Веднага след тях на сцената се качиха четвъртокласниците, които изпълниха залата с много настроение, песни и  танци.
Накрая на малките  ученици  бяха връчени удостоверения за завършен първи клас, а техните по-големи каки и батковци получиха удостоверения  за завършен начален етап на основна степен на  образование.
Госпожа Трандева - директор на училището, поздрави всички завършили  ученици и им пожела весела ваканция.

Празничен концерт по случай 24 май

16
май2019

На 16.05.2019 г.  с празничен концерт  СУ „Христо Смирненски“ отбеляза предстоящия 24 май - Ден на славянската писменост и българската просвета и култура.  
Началото постави ВГ „Смехорани“ с песента „Училище любимо“.  Истинска радост предизвикаха децата от подготвителните групи, които изпълниха танц с помпони и танц на пожарникарите. Публиката бурно аплодира  чаровните първокласници и техния танц на джентълмените. Не по-малко атрактивни бяха и по-големите ученици.
След прекрасната песен „Мечта за изгрев“, запята от всички участници, госпожа Трандева  - директор на училището, поднесе приветствие и връчи награди на изявили се ученици.

Урок по родолюбие

01
март2019

С урок по родолюбие СУ „Христо Смирненски“, Стара Загора отбеляза Националния празник на България – Трети март.
Първокласниците, умело ръководени от петокласничката Галя Златева в ролята на учителка, показаха знания и завидни артистични умения. С вълнение и гордост рецитираха Вазовото „Аз съм българче“ и произнасяха имената на героите, дали живота си за свободата.
През цялото време малките ученици чувстваха подкрепата и приятелското рамо на по-големите – участниците от  групите за извънкласни дейности – „Театрално студио“ и вокална група „Смехорани“, с които заедно репетираха и подготвяха празника.
Тържеството завърши с прекрасната песен „Хубава си, моя горо“, която подеха всички – ученици , учители и родители.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Празник на любовта и приятелството

14
февр.2019

Учениците от СУ „Христо Смирненски“, Стара Загора отбелязаха празника Свети Валентин. Подготовката започна с изработването на картички, които момичетата и момчетата от групата за извънкласни и извънучилищни дейности „Театрално студио“ изработиха и раздадоха на всички присъстващи.
Ученици, учители и родители видяха  презентация, разказваща историята на празника и легендите за свети Валентин. Чуха изпълнения на песни и стихотворения за любовта и приятелството и се насладиха на танца, разкриващ една съвременна история за млади хора, които вглъбени в смартфоните си, пропускат истинското, живото човешко общуване.
Накрая участници и зрители подеха заедно песента „Приятелство“, изричайки вълшебните думи: „За приятелството трябва да се борим всеки  ден. То е свято като хляба, от съдбата подарен. Колко хубаво е само, да усетиш ей така до сърцето друго рамо и протегната ръка.“

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Дядо Коледа и при най-малките

21
дек.2018

Дядо Коледа пристигна и в СУ „Христо Смирненски“ при най-малките ученици – децата от подготвителните групи. Те го поздравиха с песни и стихчета, а той им раздаде подаръци.
Добрият старец им пожела здраве, много усмивки и весели празници и заръча през новата година да бъдат по-добри, повече да слушат учителите си и да покажат много старание и трудолюбие.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Коледа в СУ „Христо Смирненски“

19
дек.2018

С празничен концерт СУ „Христо Смирненски“ отбеляза настъпването на коледните и новогодишни празници.
Началото поставиха третокласниците с песента „Коледни камбанки“. Майсторско жонглиране с flower stick демонстрира  петокласникът Митко Анков.  Иван и Илия от 4 б клас представиха танц с брейк и рап елементи. Своите неподозирани танцови умения ни показаха момичета от 5. клас. А  шестокласниците Боньо и Божидар танцуваха хип-хоп.  
По традиция коледарите пяха и наричаха за здраве и плодородие.
Концертът завърши с изпълнение на вокална група „Смехорани“.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

СУ „Христо Смирненски” празнува двоен юбилей

04
дек.2018

С тържествен концерт ученици и учители отбелязаха 120-годишнина от рождението на Христо Смирненски, чието име училището носи вече 55 години.

Талантливи рецитатори от пети и шести клас изпълниха с много чувство откъси от произведения на поета. Прозвучаха училищни песни, песни за будителите, а популярната „Една българска роза” подеха заедно с участниците техните съученици и родители. Овациите на публиката събраха най-малките – децата от подготвителните групи, с танца „Аз обичам България” и четвъртокласниците Иван и Илия с изпълнението на танц с брейк и рап елементи.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Ден на народните будители

30
окт.2018

На 30.10.2018 г. в СУ „Христо Смирненски“, Стара Загора ученици и учители отбелязаха тържествено Деня на народните будители. Вокална  група с ръководител г-жа Диана Стоянова постави началото с песента „Кой събуждал умовете“. Ученици от 5 клас изпълниха стихове за будителите. Десетокласниците Цветелина Симеонова и Стефан Пепов подготвиха и представиха презентация и проведоха викторина с присъстващите ученици. На правилно отговорилите раздадоха награди.
Честването на деня на будителите е първата от поредицата дейности, посветени на 120 години от рождението на Христо Смирненски, 95 години от смъртта на поета и 55 години от създаването на нашето училище.

Зарежда се...Зарежда се...

Ваканция, здравей!

04
юни2018

На 4.06.2018 г. първокласниците от СУ „Христо Смирненски“ с грейнали очи и усмихнати личица отбелязаха края на учебната 2017/2018 година с „Бал на приказните герои“. На сцената се срещнаха най-известните персонажи от обичани детски приказки. Феята Ала-Бала ги разбърка така, че всеки от тях трябваше да си спомни от коя приказка е дошъл и с кого трябва да се срещне. Накрая немирната фея разбра, че е постъпила глупаво, като е омагьосала героите. Разкая се от сърце и обеща никога повече  да се намесва в приказния свят чудесен.
Всички деца герои се представиха със забавни песнички и стихчета. Кулминацията на тържеството беше танцът на малките мажоретки, който предизвика овациите на публиката.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

На 4.06.2018 г. учениците от 4 клас отбелязаха с празнична програма завършването на началния етап от образованието си. С огромно желание и ентусиазъм децата рецитираха, пяха и танцуваха пред своите родители, учители и съученици.
Най-старателните и трудолюбивите получиха грамоти и предметни награди.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Ден на българската просвета и култура

17
май2018

На 17.05.2018 г. в СУ “Христо Смирненски”, Ст. Загора с музика, песни и танци учениците отбелязаха Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Танц на мажоретките, стихове и песнички изпълниха ученици от подготвителен и първи клас. Вокална група “Росна китка” изпълни училищни песни.
Грамоти бяха връчени на изявили се в училищни и извънучилищни дейности ученици.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

С гордост и признателност

03
март2018

Учениците от СУ “Христо Смирненски” отбелязаха  тържествено 140-годишнината от Освобождението на България.
Деца от подготвителните групи с ръководители г-жа В. Костова и г-жа П. Димитрова изпълниха  песента “Знамето ни е трицветно”. Те показаха, че познават борците за свобода и знаят стихотворения за тях. Стихове за родината  рецитираха и  ученици от 3. клас.
Госпожа Велина Йотовска  и нейните артистични четвъртокласници от ЦДО отново ни изненадаха с прекрасно изпълнение  на сценка за Райна Княгиня и на песента  “Боят настана”. Към тях се присъедини  вокална група “Росна китка” с ръководител г-жа Д. Стоянова с песните “Кой уши байряка” и “Моя страна, моя България”, която беше подета от всички присъстващи.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Дядо Коледа и при най-малките

22
дек.2017

Всяко коледно желание може да се сбъдне, ако вярваме истински в него!
На 22 декември  2017 г. Дядо Коледа донесе подаръци на най-малките ученици от СУ „Христо Смирненски“. Те го поздравиха с много песнички и стихотворения. Радостта на децата споделиха и техните родители.
Коледният  празник се осъществи с подкрепата на единадесетокласниците Веселина Маева и Станил Генчев. Съвместната  дейност между  малки и големи ученици е традиция в нашето училище.
Това събитие се превърна в красиво изживяване за всички тях.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Коледно тържество

21
дек.2017

Коледното тържество в СУ „Христо Смирненски“ гр. Стара Загора започна с танц на джуджетата, изпълнен от най-малките и  най-чаровните ученици –децата от подготвителните групи, които зарадваха всички и с две изпълнения на коледни стихотворения.
Назад във времето ни върнаха децата актьори от 5 и 6 клас, с които заедно надникнахме в една българска къща на Бъдни вечер. Припомнихме си  традиционните български обичаи и посрещнахме най-скъпите гости коледарите, които благословиха стопаните на дома и наричаха за здраве, щастие и  имане. Техният възглас „Да бъде“ бе подет многократно от цялата зала.
Коледен поздрав към всички отправи вокална група „Росна китка“.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

1 ноември – Искрица възрожденски огън

1
ноем.2017

На 31.10.2017 г. учениците от СУ „Христо Смирненски“ , Стара Загора отбелязаха тържествено 1 ноември – Денят на народните будители. Тържеството започна с изпълнение на вокална група „Росна китка“ и песента „Кой събуждал умовете“ . Искрица възрожденски огън разпалиха в сърцата на ученици, учители, родители и гости прекрасните момичета и момчета от 4. клас - ЦДО, под ръководство на г-жа Йотовска. Присъстващите станаха свидетели на един час по родолюбие, в който учениците, работейки в екип, разкриха с бои и слово своите представи за българския учител.
В образа на народния будител, който ходи с фенер и свети с лъчите на родолюбието и знанието, се превъплъти артистичният ученик Серхан.
Накрая участници и зрители в един глас запяха „Хубава си моя горо“.
Изявата е част от дейностите, заложени в плана на училището в изпълнение на националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността през 2017/2018 учебна година.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

"Детско утро"

31
май2017

Празник на бъдещите първокласници
„Ако всяко дете се усмихне,
то Земята ще стане Слънце!
Ако всички деца запеят,
песен ще звучи на цяла Вселена!“

Да споделим заедно нашия празник!

24 май - Ден на българската просвета и култура

16
май2017

Звуците на националния химн поставиха началото на най-цветния, най-щастливия и  красив празник на просвещението, на мъдростта и радостта - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Усмихнати и облечени в празнични костюми момичетата от IV клас, под ръководството на г-жа Стоянова, запяха песента „Чудно горско цвете“, а Александър Рачев изпълни емблематичното българско стихотворение „Родна реч“. Радост и наслада предизвика изпълнението „Танц“ на децата от подготвителна група с р-л г-жа Димитрова.
Песните „Любимото училище“ и „Планетата земя“, представени от вокална група „Росна китка“, с р-л г-жа Димитрова, бяха подети от присъстващите ученици, родители и учители.
Най-добрите, отличниците в учебната работа, участниците в извънкласни и извънучилищни дейности от регионален и национален мащаб, бяха лично наградени от Директора на училището – г-жа Трандева. Сред тях се отличиха Богдана Златева (VII клас), Фредерика Михайлова (IX клас), Петьо Иванов (V клас), Георги Георгиев и Татяна Андонова (VIII клас) и Валентин Генчев (IX клас) – шампион от последния кръг от Държавното лично първенство по вдигане на щанги.
Г-жа Трандева поздрави всички с празника 24 май и пожела здраве, щастие, любов към книгите, постоянство и търпение в учебната ни и просветителска работа.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Трети март

3
март2017

Националният празник Трети март бе отбелязан в СУ „Христо Смирненски“ – Стара Загора с тържествен концерт „Знамето ни е трицветно“ и „Вятър ечи, Балкан стене“ прозвучаха в изпълнение на четвъртокласниците с р-л Надка Стоянова.
Ученици от III, V и VII клас се превъплътиха в героите от откъса „Радини вълнения“ от Вазовия роман „Под игото“.
Дечица от III клас рецитираха стихове за Родината.
Фолклорна група „Росна китчица“ изпълниха патриотичните песни „Хубава си моя горо“ и „Къде си вярна ти, любов народна“.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

14 февруари - традиции и съвременност

14
февр.2017

Тази година очакваният с трепетно вълнение 14 февруари бе отбелязан по нов и нетрадиционен начин от учениците от ГЦО - III клас с учител Велина Йотовска.
Светът на големите отколе е бил винаги любопитен и предизвикателен за децата. На тайнството на любовта и приятелството са подвластни всички възрасти.
Отговорите на своите въпроси малките артисти този път потърсиха в музиката, поезията и литературата. Детските вълнения намериха израз в чувственото пресъздаване на образците на Елин-Пелиновата проза („Ангелинка“ и „Ветрената мелница“), съвременната любовна лирика на Марин Тачков и авторски стихове.
С особен трепет и закачливо намигване малките хороводци танцуваха в ритъма на обичаната от всички песен „Мятало Ленче ябълка“. Компютърната презентация по песента на Хилда Казасян и Тодор Колев „Големи и малки“ бе сполучливо подбрано начало и финал на празника под мотото: „Малки сме, ще разберем, когато порастем…“.
Децата получиха специална благодарност от ръководството на училището и поздравления от Теодора Вавова - коориднаторка на проекта „Заедно в час“.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Дядо Коледа на гости на подготвителните групи

23
дек.2016

Песни, танци и стихове представиха децата на коледното утро на своите родители и учители. Дядо Коледа ги зарадва с много подаръци.
Желаем Ви Весела Коледа и щастлива Нова година!

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Дядо Коледа пристигна в СУ „Христо Смирненски“

20
дек.2016

С вълшебния танц на снежинките момиченца от подготвителните групи започна началото на празничния концерт. Талантливите млади дами омагьосаха публиката със своите бели копринени воали, които бяха ключов елемент в хореографията на танца и образуваха  зимна снежна феерия.
С гръмки овации родители, ученици и учители, посрещнаха и останалите участници в тържеството. Четвъртокласничките, пременени с коледни шапки на джуджета и празнични звънчета, поздравиха всички с класическата коледна песен „Над смълчаните полета“, а коледарите, облечени с народни носии и почуквайки с окичените със здравец и краваи геги, предизвикаха всеобща радост и повдигнаха настроението на участници и гости. Те наричаха за здраве, берекет и благополучие с песните „Стани ми, стани, нине“, „Долетея Коледо“ и „Коладе, ладе“.
Певиците от вокална група „Росна китчица“ с изпълнението на „Дядо Коледа пристига“ и „Алилуя“ накараха всички в залата да запеят и затанцуват заедно с тях.
Времето на коледно веселие, песни и добро настроение неусетно отлетя.
Всички се разделиха с пожелания за здрава, ползотворна и успешна 2017 г.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

ТЪРЖЕСТВА ЗА УЧЕБНАТА 2015/2016 ГОДИНА
Завършване на начален етап и концерт за Деня на детето

01
юни2016

Учениците от 4а,б,в клас на СОУ „Христо Смирненски“, гр. Стара Загора подариха на своите съученици, родители, учители и гости най-артистичния подарък за Детския празник 1 юни: едночасово музикално-танцово шоу с много смях, спомени и цветно настоение.
Възпитниците на г-жа Елизабета Цонкова, г-жа Благовестина Василева и г-жа Катя Иванова отпразнуваха своето успешно завършване на начален етап с любимите си песни и танци в ритъма на лятото. Момичетата изпълниха „Светът е хубав, светът е чудесен“, „Ваканция“, „Детски лудории“ и дори разходиха публиката до пустинята Сахара с песента „Камилска история“.
Рецитирането на любими откъси от класически лирични произвдения беше поврено на кавалерите. Момчетата поздравиха приятелите си със „Стихотворение за приятелството“, а учителите си с „На учителя с любов“.  
По време на тържеството вниманито на публиката беше ангажирано и с презентацията, прожектирана на украсената сцена, като на слайдовете динамично се редуваха снимки от класната стая със сериозни моменти на учене и весели моменти на игри, както и емоционални послания на порасналите ученици към техните любими госпожи.
Кулминацията на деня беше танцът на момичетата под звуците на „Детска планета“, който взриви публиката с елементите от модерен балет и гимастически обръчи и ленти.
Четвъртокласниците получиха грамоти, подаръци и поздравления от директора на училището г-жа Пенка Трандева в категориите „Отличен успех“ и „Участие в извънкласни дейности“.
Екипът на СОУ „Христо Смирненски“ пожелава на бъдещите петокласници на добър час и много бъдещи академични и артистични успехи!

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се... Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Изпращане на абитуриентите

11
май2016

В деня на Кирил и Методий – 11 май, песента „Един неразделен клас“ огласи училищния двор.
След издигане на националния флаг и посрещане знамето на училището започна празничната програма по случай Деня на славянската писменост и култура и изпращане на випуск 2016.
Началото на празника поставиха четвъртокласниците с песента „Ваканция“. „Азбучно хорце“ извиха най-малките, първокласниците, които вече са в очакване на своята първа лятна ваканция.
Фолклорна група „Китчица“ поздрави зрелостниците с изпълнение на песента „Девойче, бело, цървено“. Г-жа Трандева – Директор на училището, поздрави всички с предстоящия светъл празник и връчи награди на изявили се ученици в международни и национални конкурси и състезания.
Грамоти за висок професионализъм и издигане престижа на училището получиха преподаватели и ръководители на изявени ученици.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Празник на буквите

20
апр.2016

През учебната 2015/16 г. в „Христо Смирненски“, гр. Стара Загора се обучават 81 първокласници.
На 20 април усмихнати, емоционални и щастливи чаровните малки ученици пяха, танцуваха и рецитираха в препълнената празнично украсена зала.
Празникът бе подготвен с много любов от техните учители, с активната подкрепа на не по-малко ентусиазираните родители.
Направили първите стъпки в овладяването на българския език, първокласниците получиха възторжените аплодисменти на публиката и подаръци от ръководството на училището.

https://lh3.googleusercontent.com/--eCXiw8o9Zw/VTIG1Zpu5QI/AAAAAAAAGg8/0AH9rX2r8UgjdvsO9yiiBAet5slbxj5JwCCo/s64-Ic42/YouTube-logo-full_color.png

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Трети март

1
март2016

С „Танц на знамената“ децата от подготвителните групи в СОУ „Христо Смиренки“, гр. Стара Загора откриха тържеството по случай националния празник на Република България – Трети март. Малките знаменосци вдъхновиха всички гости, родители и съученици със своето изпълнение.
Празничната програма продължи с песента „Де е България“ на учениците от IV клас, чиито облекла бяха в унисон с българския трикольор. За патриотичната атмосфера допринесе и Мъжката фолклорна група с изпълнението на песента „Кой уши байряка“.
Водещите Младен и Бони и четвъртокласниците Бонка, Божидар и Петко изпълниха революционни стихове и стихове за родината.
Празничната програма завърши с песните на ФГ „Китчица“ „Провикна се Недината майка“ и „Калинка цвете бере“.

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

Банго Васил

14
ян.2016

Банго Васил е прекрасен повод за богати трапези, песни, танци и веселие.
Традицията разказва как Банго Василий спасил ромите от измръзване в планината и затова в знак на уважение те наричат този ден Василица.  
Петокласничките Добрина и Амдие разказаха на малките ученици от първи и втори клас за обичаите и традициите на празника с презентацията „Василица”. От своя страна второкласниците изненадаха учителите и гостите с много стихотворения и наричания   за здраве, щастие и берекет.
 

Зарежда се... Зарежда се... Зарежда се... Зарежда се...

Утре е Коледа, празник голям! Светът да е бял, да е чист като храм!

17
дек.2015

„Пей звънче“ и „Коледна песен“ огласиха украсената празнична зала на СОУ „Христо Смирненски“, гр. Стара Загора изпълнени от ВГ „Бонбони“. Чаровните деца от подготвителните групи изпълниха „Танц на снежинките и джуджетата“ и песничка за Дядо Коледа, които предизвикаха бурните аплодисменти на препълната с ученици, родители и учители зала.
Хип-хоп и рок танц изпълниха група от четвъртокласници, в центъра на които изгря звездата на петгодишния Асен, чието изпълнение плени присъстващите.
По традиция зазвучаха народни песни и пристигнаха коледарите, които наричаха за здраве и плодородие.
Директорът на училището – г-жа Трандева поздрави всички с предстоящите коледни и новогодишни празници и връчи награди на ученици без отсъствия.

Зарежда се... Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

 

17
дек.2015

Подготвителна група

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...

1-ви ноември - Денят на народните будители

29
окт.2015

С рецитала „Кой събуждал умовете“ малките третокласници поставиха началото на тържествения ден, посветен на българските книжовници, просветители и революционери.
Седмокласниците подготвиха викторина и показаха много знания за живота и творчеството на видни български поети и писатели. В оспорвана битка победи отборът на 7 б клас.
За положените усилия състезателите получиха награди - книги.
С много ентусиазъм се включиха и четвъртокласниците, които рецитираха стихотворения за будителите.
Изпълненията на ВГ „Бонбоните“ и ВГ „Медени звънчета“ развълнуваха всички.
Популярната песента „Хубава си, моя горо“ бе запята от участници и гости на празничния ден.
 

Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...Зарежда се...